Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
September 2, 2007
Image Size
79.4 KB
Resolution
350×256
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
986
Favourites
7 (who?)
Comments
22
Downloads
7
×
Gakuto+Eiji : Ruito+Seto by AcherontiaStyx-larva Gakuto+Eiji : Ruito+Seto by AcherontiaStyx-larva
Happiness is seeing two of your most fave people in one screen shots ^^
this is taken from Dreram LIve 4th backstage..
I'm kinda suprised to see them before wearing their wig (for Ruito, of course since Seto using his own hair XD~)..

and when I see them in one screenshots (I don't what actually Ruito want to ask Seto about when he come to him), anyway, I've just remembered that Ruito playing Gakuto's characther, Kikumaru Eiji rival in acrobatics, and I thought it really gonna great thing to see them compete in dancing and acrobatics in Hyoteimyu XD..(I'm sorry Adachin fan, but I'm thinking that Seto is the best Eiji that I've ever seen... *bow*)
Add a Comment:
 
:iconseishirou99:
seishirou99 Featured By Owner Sep 10, 2007
>____< Kawaii~~~! *paws the screen*

Rui kawaii~~~! Yeah, seandainya ada dance competition Rui vs Seto, gw bakal seneng banget. Ngomngom soal Eiji, Nagayan satu-satunya yang bukan dari D-Boys ya? ^ ^;
Reply
:iconacherontiastyx-larva:
AcherontiaStyx-larva Featured By Owner Sep 11, 2007   Photographer
dipikir2..iya juga ya.. ichitaroh..ex-dboys.. adachin juga...cuma si nagayan yang bukan XD~
kira2 eiji ke 5 dari d-boys juga ga ya...

kalo rui vs seto yang competition.. gw bakal nikmatin aja pertandingannya (*baca*=adu pinggul) XD~ and gak milih sapa yang menang ^^;

..btw... lo sneeng banget sama shio ya? ^^; sma kaya si nikki
Reply
:iconseishirou99:
seishirou99 Featured By Owner Sep 18, 2007
Iya kan? XDD

Bener, bener! Eh... tapi gw masih milih Rui sih, soalnya Rui kan dancer gw <-- seenaknya

*nods* Sukaaaa~~ Sapa suruh dia tembem dan kriting, gw kan lemah sama cowok cakep berambut keriting (walopun di Ren-Ai dia ga keriting, bhu!). Dan gwpun dengan seenak udel gw mencap Hide sebagai dataman gw ^^;
Reply
:iconacherontiastyx-larva:
AcherontiaStyx-larva Featured By Owner Sep 18, 2007   Photographer
gw tetep ga bisa milih antara seto or rui >___<;

LOL~ lo suka shio ato mizuki, kalo milih keritingnya, mizuki hajime tuh yang keriting, kalo shio mah mnegikuti aturan skenario saja ^^;

dataman, ada 3 ya,.. renji, inui sama mizuki
Reply
:iconseishirou99:
seishirou99 Featured By Owner Sep 20, 2007
XDD Dilema ya?

Er... dua-duanya. Soalnya kalo bukan Hide yang jadi Mizuki, gw ga bakal suka sama Mizuki :D Waktu masih di Sprout dia keriting kok. Sekarang aja udah ngga.

Yup, karena gw sekarang fangirlingnya ber3, temen gw ada yang suka Inui dan yang satunya lagi suka Rikkai, jadi pas deh satu-satu jatahnya hehe.
Reply
:iconacherontiastyx-larva:
AcherontiaStyx-larva Featured By Owner Oct 2, 2007   Photographer
hahah, kalo suruh milih, gw gak akan milih, soalnya tenimyu boys yang plaing gw suka cuma 3 Takumi, Ruito, seto

ahahha, dataman, vs Megane, pasti seru ^^...
Reply
:iconravient:
ravient Featured By Owner Sep 4, 2007
WAKAKKAK!!! Agree for the last sentence~
Reply
:iconacherontiastyx-larva:
AcherontiaStyx-larva Featured By Owner Sep 5, 2007   Photographer
iyalah.. ^^.. lah wong lo kan sebel bgt sam adachin kan ^^;
Reply
:iconallxragexunleashed:
Allxragexunleashed Featured By Owner Sep 2, 2007
seto is super cute ^^
i like seto as eiji way better than adachi, but i think naga is the best XD
Reply
:iconacherontiastyx-larva:
AcherontiaStyx-larva Featured By Owner Sep 5, 2007   Photographer
well, 1st cast is win XD~
nagayan is eiji in anime but seto is eiji in manga,..that's what my friend and me think XD~
and everytime I see him posting a pic himself in his blog, wearing eiji hairstyle and band aid.. I think.. WOW!! Eiji come ALIVE XD~
Reply
Add a Comment: